O zi de wekeend ploioasă ? O zi fără planuri ?

Butonezi telecomanda căutând un serial sau un film, dar parcă nu găseși nimic care să îți atragă atenția? Ei bine, acest articol este pentru tine. Am să îți prezint top 5 seriale de dramă și mister ce îți vor provoca dependență. Așa că, pregătește-ți niște gustări și fă-te comod pe canapea.

5.Dorință întunecată
-dramă, mister-

Acest serial prezintă viața avocatei și profesoarei universitare Alma Soler ce aparent are o viață de succes, cu un loc de muncă stabil, un soț judecător și iubitor și o fata de 18 ani. În timpul unei vizite la o prietenă din copilărie, cunoaște un bărbat pe nume Dario Guerra cu, care petrece o noapte de amor , constatând mai târziu, că acesta este și un elev de la unul dintre cursurile predate de dânsa, lucrurile complicându-se amănunțit.

4.Alienistul
-mistere, polițist, dramă-

Mai multe cadavre ce au în comun indicii, ce conduc anchetatorii spre un singur criminal sunt descoperite în New York. Pentru a rezolva misterul, 3 oameni importanți din înalta societate lucrează împreună, mai exact, prima femeie ce obție un loc de muncă în poliție, un jurnalist și un alienist. Pe lângă acțiunea ce este bine conturată, serialul pune în valoare și alte atribute ale secolului 19 cu privire la traiul oamenilor și diferențele cruciale dintre societăți.

3.Haosul din urma ta
-mistere, dramă-

O suplinitoare se angajează la un liceu dar, moartea suspectă a fostei profesoare de literatură nu îi dă pace. Nu doar că are coșmaruri cu mama sa decedată dar, nici elevii nu au primit-o cu brațele deschise creându-i probleme fără încetare.Măcinată de cele întâmplate, încearcă singură să descopere adevărul cu privire la sinucidere dar află informații ce îi perturbă linistea sufletească învățând că de cele mai multe ori aparențele pot fi înșelătoare.

2.Cine a ucis-o pe Sara?
-mistere, polițist, dramă-

O aventură între prieteni duce la moartea unei fete. Dar oare a fost doar un accident sau un omor intenționat? În urma unei greșeli un frate pierde totul în schimbul unei promisiuni nerespectate. Un cuvânt încălcat îl costă pe un tânar libertatea pentru mult timp, adevărații făptași fiind scutiți de probleme dar nu pentru mult timp căci adevărul va ieși la iveală.

1.Nevinovat
-polițist, dramă-

După ce un nevinovat își ispăsește pedeapsa în inchisoare, încearcă să se bucure de libertate, crezându-se achitat. Dar soarta pare să-l încerce din nou atunci când își reface viața, trezindu-se într-un alt scandal de proporții ce-l etichetează drept vinovat, bazându-se din nou pe trecutul său complicat.

Dacă serialele ți-au fost pe plac, trimite acest articol și prietenilor, însoțit și de comentariile tale și aboneaza-te căci data viitoare voi veni cu noi recomandări.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.